top of page
WhatsApp Image 2022-09-16 at 4.31.17 PM.jpeg

Mijn verhaal

Even voorstellen; mijn naam is Freya Saskia Sophia Hering.

Ik geloof in een Oer-wijsheid, die in ons allemaal woont. Die er voor iedereen anders uitziet en toch voor iedereen kloppend is. De wijsheid die ervoor zorgt dat je op het juiste moment op de juiste plek bent, dat je daden en woorden bijdragen aan het manifesteren van overvloed in je leven. Die het antwoord geeft op je diepste vragen, struggles en verlangens. Ik heb ervaren en geleerd dat we toegang hebben tot deze wijsheid via het lichaam.

Dat is niet altijd zo geweest, ook ik ken vallen en opstaan, verwijderd zijn van mezelf. Op de reis naar heling, naar aankomen in mezelf, naar wat ik kom doen hier heb ik een anker gevonden, waar ik altijd op ieder moment toegang toe heb, voor mij is dat anker lichaamswerk.

Al op vrij jonge leeftijd mocht ik moeder worden, waarmee ook een verlangen naar een liefdevolle en helende manier van baren, geboren worden en vrouw zijn wakker werd in mij. Inmiddels ben ik trotse moeder van 3 prachtige kinderen van 17, 13 en 9 jaar. Door en met hun leer ik dag in dag uit over het leven, en me daartoe te verhouden.

Na de geboorte van mijn 2 e zoon (2010) begon mijn reis in het ondersteunen van vrouwen.

Ik begon Vrouwen en hun partner te ondersteunen  voor, tijdens en na de geboorte met cursussen, geboorte & kraamzorg.

Zo intiem en dichtbij vrouwen te werken voelt voor mij heel natuurlijk en kloppend. Tijdens de aanwezigheid bij bevallingen raakte ik in de ban van de kracht, maar ook de zachtheid die schuilen in ons bekken, een soort magische kwaliteit, van ontvangen en creëren tegelijk. Een kwaliteit waarin tijd en ruimte oplossen en pure aanwezigheid van alles wat IS voelbaar is. Steeds meer kreeg ik het vermoeden dat we de kracht die rust in ons bekken vaak niet volledig kennen en benutten, waardoor er ook soms disconnectie en complicaties ontstaan tijdens de geboorte maar ook in het dagelijkse leven, de seksualiteit en het welzijn van ons vrouwenlichaam.

Ik begon me te verdiepen in energetisch en lichaamsgericht vrouwenwerk waarin het herinneren van ons vrouw zijn, zakken in het bekken en de baarmoeder centraal stonden.

Tijdens een cervix self-care workshop met Daphne van der Putten ( ontwikkelaar van IPT) maakte ik voor het eerst heel aandachtig fysiek contact met mijn baarmoedermond, van binnenuit met mijn eigen vingers. De diepe rust en power die ik toen door mijn hele lichaam heen voelde stromen fascineerden mij enorm, ik voelde mij onbeschrijfelijk krachtig, gecentreerd ontspannen, zacht en vrouwelijk, allemaal tegelijk. Een gevoel die ik niet eerder had ervaren en ik dacht, jeetje, hier heb ik altijd naar gezocht buiten mezelf, maar ik heb het gewoon in mijn lichaam zitten, ten alle tijden beshikbaar, WOW!

Daphne vertelde aan het einde van de workshop dat ze een opleiding ging geven in Integral Pelvic Therapy, om haar levenswerk door te geven en ik voelde gelijk zonder enige twijfel, JA dat wil ik doen!!!!

De opleiding was een prachtige maar ook enorm intense reis voor mij, een reis van thuis komen in mijn bekken, los maken van opgelopen zeer, en ontzettend veel boeiende kennis en praktijk. Integral Pelvic Therapy voelde voor mij als the missing link op mijn pad , en ik ben enorm dankbaar dat ik onderdeel ben van deze bijzondere groep vrouwen die werken met  Integral Plvic Therapy

Ik ondersteun je graag op jouw reis naar balans in jouw bekken met al mijn kennis, aandacht, warmte en zachte kracht. Wees welkom in mijn praktijk Pelvic Flow.

Over mij: Over mij
bottom of page